Brug~dialoog - 2 april 2020

Drs. Cocky Drost- de Wit (1981) studeerde ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2011 werkzaam als relatiecoach. Ze heeft de opleiding tot Relatiecoach succesvol afgerond bij Balansgroep te Driebergen en volgde een Externship Emotionally Focused Therapy bij EFT Nederland. Cocky Drost Relatiecoach heeft een praktijklicentie bij VIV Nederland - Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Hiervoor werkte zij onder andere op een tijdelijke opvang voor voortijdige schoolverlaters (TOV Utrecht) en bij de Hervormd Gereformeerde Jeugdbond (HGJB). Ze is kerkelijk meelevend met de PKN.

De eerstvolgende Brug~dialoog zou op donderdag 2 april 2020 plaatsvinden maar kan door de ontwikkelingen in verband met het Corono-virus helaas niet doorgaan!Hieronder de aankondiging van de avond:


Op deze avond zal Mw. Cocky Drost spreken over "All you need is love".

Een avondvullend programma waarin je wordt geïnspireerd en leert over liefde, relaties en seksualiteit. Met humor, zelfspot en pakkende voorbeelden wil ze lastige onderwerpen luchtig bespreekbaar maken - zonder dat het oppervlakkig wordt én zonder dat het te ingewikkeld wordt. 

Drs. Cocky Dorst studeerde ontwikkelingspsychologie en is werkzaam als relatiecoach. Haar missie is: "mensen inspireren bij het aangaan, opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie; je bent niet sneu of wanhopig als je hunkert naar onvoorwaardelijke liefde - dat verlangen naar verbinding zit in onze genen. En al gaat dat relatiegedoe niet allemaal vanzelf en is het lang niet altijd rozengeur en maneschijn; laat je er nooit door weerhouden om vol voor de liefde te gaan" (einde citaat).

De dialoog met Cocky wordt aangegaan door ds. Willem Maarten Dekker. Er is gelegenheid om deel te nemen aan het gesprek of vragen te stellen. 

Welkom!


Het programma voor de debatavond ziet er als volgt uit:

  • zaal open om 19:30, ontvangst met koffie in het theatercafé
  • start programma: 20:00
  • einde programma: 22:00
  • napraten met een drankje (op eigen kosten)
LOCATIE
De avond wordt georganiseerd in Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen (website en route).


KOSTEN
De kosten voor de Brug~dialoog bedragen € 2,50 per persoon. Daarvoor ontvangt u koffie vooraf en een sterke inhoudelijke dialoog.


AANMELDEN
Aanmelden kan tot en met 25 maart via onderstaand formulier (of klik hier). U ontvangt daarna een betaalverzoek voor de entreeprijs. Na betaling bent u aangemeld en kunt u de bevestigingsmail printen als toegangsbewijs.


©2020  Brug~dialoog Waddinxveen - Alle rechten gereserveerd
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin